Ansök om kostnadsfri kompetenshöjning och rådgivning

Att driva företag kan många gånger vara ensamt och utmanande. Men det finns stöd att få! Ett sådant kan du just nu hitta hos Affärskompetens Sverige, en ideell förening som jobbar för att ge småföretagare kostnadsfri kompetensutveckling och rådgivning.

Den EU-finansierade satsningen ”Din egen rådgivare” vänder sig till företag på orter med mindre än 3 000 invånare. Programmet innehåller digitala kurser inom en rad olika områden, till exempel försäljning, digital marknadsföring, ledarskap och ekonomi. Du kan även få en egen rådgivare att bolla utvecklingsbehov med och planera sin digitala utveckling.

Ett av satsningens fokusområden är de kulturella och kreativa branscherna och det finns därför rådgivare med kompetens inom fältet.

Alla aktiviteter sker digitalt och är gratis tack vare att projektet medfinansieras av EU.

Satsningen riktar sig till företagare men du kan även vara registrerad som förening, däremot inte vara egenanställd (dvs att fakturerar genom ett egenanställningsbolag som t ex Cool Company eller Frilans Finans.)

Om du vill veta mer kan du anmäla dig till en kort digital informationsträff som Affärskompetens håller. Du hittar datum för dem här.

Här kan du läsa mer om satsningen och vad den innehåller.